076 78 7777
info@optimus.md
Lu-Vi: 09:00 - 19:00
Sâ: 10:00 - 15:00

Ce antivirus instalam pentru a ne simti in siguranta intr-o lume atat de “internetizata”?

In zilele noastre, virușii de calculator și alte programe de acest gen, pot provoca daune grave afacerii și datelor Dvs. personale. Dacă înainte virusii erau folositi de hackeri mai mult pentru distractie, acum este o metodă serioasă de a fura date, spargeri de conturi, și de a stoarce bani din portmoneele electronice.

Instalarea unui antivirus joacă un rol foarte important în viața computerului, laptop, tabletă sau telefon.

Companiile ce activeaza in domeniul programelor antivirus, investesc masiv în dezvoltarea acestor produse. Prin acest fapt, n-ar trebui sa neglijam programele antivirus plătite. Rezultatele si capacitatea lor de lucru pentru a proteja calculatorul de viruși, justifică costul lor.

De obicei, inainte de a instala un antivirus, utilizatorul se confruntă cu întrebari: „Ce antivirus sa instalez?“, „Care antivirus este mai bun?“. Vă vom ajuta să alegeți soluția optimă.

Programele antivirus pot fi împărțite în două categorii:

  1. antivirus plătit
  2. antivirus gratuit

In mare parte, programele antivirus gratuite, sunt modele mai simplificate a celor contra-cost, care nu contin toate functiile de protectie. Acestea sunt folosite ca strategie de marketing. Utilizatorul poate descarca varianta free direct de pe site-ul producatorului, ca mai apoi, dupa instalare si o anumita perioada de testare sa achite varianta full. Chiar daca nu procurati varianta full, majoritatea producatorilor ofera posibilitatea de a folosi varianta free nelimitat.

Programe antivirus recomandate:

  1. Kaspersky Internet Security
  2. Norton Internet Security
  3. Dr. Web Pro
  4. ESET NOD32
  5. Avira AntiVir Premium
  6. Avast Internet Security

Kaspersky Internet Security

antivirus kaspersky

Avantaje antivirus Kaspersky Internet Security

Soluție foarte potrivita pentru utilizatorul care este dispus să plătească pentru o protectie antivirus deplina. Antivirus Kaspersky Internet Security -  este combinația optimă de preț și de calitate pentru a proteja computerul.

Norton Internet Security

antivirus norton

Avantaje antivirus Norton Internet Security

 Soluție fiabilă și convenabilă, antivirus care poate fi instalat la domiciliu sau la birou. Există o perioadă de probă de 30 de zile. Sarcina pe resursele sistemului de operare este puțin mai mică decât cea a Kaspersky Internet Security.

Dr. Web Pro

antivirus dr web pro

Avantaje antivirus Dr. Web Pro

 O soluție bună pentru protectia calculatorului acasă și la birou. Preț accesibil, performanță bună, sistem de scanare antivirus de înaltă calitate și interfața pentru utilizator foarte intuitivă.

ESET NOD32

antivirus eset nod 32

Avantaje antivirus ESET NOD32

 Antivirus Eset NOD32 combină ușurința de utilizare, protecție împotriva programelor periculoase și performanțe bune. Solutia perfecta pentru un calculator de birou.

Avira AntiVir Premium

antivirus avira antivir premium

Avantaje antivirus Avira AntiVir Premium

Avast Internet Security

antivirus avast internet security

Avantaje antivirus Avast Internet Security

 Soluție excelentă, simplă pentru utilizatorii începători. Ieftin și de încredere. Antivirus-ul nu este o sarcină grea pentru sistemul de operare si nu interferează cu munca acestuia.

 Speram ca acest articol va ajuta sa luati o decizie in ce priveste alegerea unui antivirus.

Compania OPTIMUS vă oferă servicii de devirusare si instalare antivirus. Puteți obține o consultație gratuită la telefon sau prin e-mail. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține asistență profesionista si servicii de calitate. Suntem întotdeauna bucurosi să răspundem la întrebările dumneavoastră!

© Optimus 2019 - Toate Drepturile Sunt Rezervate
clock-ophoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram